Száraz-technológiás szőnyegtisztítás

Hazánkban kevéssé ismert technika. Nagy hozzáértés és körültekintés szükséges a minőségi végrehajtásához. Miben más ez, mint az ismert nedves szőnyegtisztítás?
Minimális a száradási idő, amint munkatársunk végez az adott területtel, nem kell várni, máris szabadon használható a már megtisztított felület.

Nem károsítja a felületet, hiszen a rápermetezett tisztítószer gyorsan feloldja és a természetes anyagú por megköti a szennyeződéseket. Nincs száradási idő, így gyorsabban, hatékonyabban tisztítja, ápolja és felújítja a szőnyeg textúráját.
Talán a legfontosabb érv, hogy minden munkát a helyszínen, a megrendelő szeme láttára végzünk el.
Elsősorban szőnyegpadlókhoz vagy olyan szőnyeges felületekre, amelyeket nem lehet a vizes technológiákkal tisztítani.

1. lépés:

A szőnyegtisztítás első lépéseként bepermetezzük az erősen szennyeződött részeket, foltokat egy szenny- és zsíroldó oldattal. Ez megoldja, fellazítja a szennyeződéseket, lerakódásokat a szőnyegpadló szálaiban.

2. lépés:

A szőnyegtisztítás következő lépéseként a felületre szórjuk a Carpet Cleaner port, amely szivacsként viselkedve felveszi, magába zárja a megoldott szennyeződéseket.

3. lépés:

A szőnyegtisztítás harmadik lépéseként a hengerkefés tisztítógép egyetlen munkafolyamattal a szőnyeg mélyebb rétegeibe juttatja, hogy a már feloldott koszt magába szívja por.

4. lépés:

A szőnyegtisztítás befejezéseként a nagy teljesítményű hengerkefés porszívóval összegyűjtjük a szennyeződéssel telített port és a szőnyeg ragyogóan tiszta ismét.